Nieuws

De sterke, stoere Hornbach mannen

Na even een kop koffie te hebben gedronken bleek afgelopen zaterdag (7 maart) maar weer dat toen ik jullie in het parkcommissie jaarverslag met veel respect sterke stoere Hornbach mannen noemde ik niets te veel had gezegd. En Conny bleek voor jullie niet onder te doen. Petje af.
Wat hebben we bij prachtig voorjaarsweer in een prima sfeer veel werk verzet, elkaar voortdurend ondersteunend en ook nog veel lol gehad.

André heeft na overleg met Leo drie uur op de ladder doorgebracht om de witte boeidelen aan de voorgevel te schuren. Hij kwam er wit bepoederd vanaf. Helaas waren de neus- en mondkapjes uitverkocht. Wij blijken een deel van het hout te moeten laten vervangen. Bart, Wim, Igor, Dennis, Kristian en Frank hebben tussen de banen 2 en 3 de stevig gewortelde restanten van de grote en kleine heg uitgegraven. Ruud heeft ....tig kruiwagens afgevoerd.

Sander neemt contact met Pieter Vlug over nieuwe beplanting met laag spul en met Raymond Jongsma over bestrating plek kleine heg.

Heeft dit ook meteen financieel met Frank afgestemd.  De beregeningsput die wij tegen het buitenhek aantroffen is door de mannen met tegels en bandjes ingekapseld en met grindtegels afgedekt zodat wij er altijd makkelijk bij kunnen.

Bert en Dave hebben het Westerveldje weer tevoorschijn getoverd en ook het gebied tennismuurtje helemaal schoon gemaakt. Ook 2 x een nog beschikbaar winddoek opgehangen om het uitzicht op voetvalgebeuren te camoufleren. Ziet er meteen een stuk intiemer uit.

Wil heeft heel diverse reparaties aan hekwerk verricht en her en der veel groene aanslag verwijderd. Het grote Westerveld bord aan slootkant gaan wij donderdag samen doen.

Rob is verder gegaan met het onder hoge druk schoonspuiten van het grote terras en Roger nam met eigen materiaal het kleine terras voor zijn rekening. Ondertussen verplaatste Marcel het lounge meubilair en bracht stoelen en tafels naar buiten.

Sander en Conny hebben het op zich genomen om de terrassen in te delen: tafels, stoelen, twee lounge zitjes met lage tafels, oude en nieuwe grote plantenpotten. Conny heeft alle bestaande planten en bakken georganiseerd: een deel gaan we (Pim) in borders zetten. Zij gaat binnenkort samen met Sander zo mogelijk via sponsoring aanschaffen wat we verder nog nodig hebben. Ook gaat Conny wat tennisdames mobiliseren om door het jaar heen de bakken en potten te vertroetelen.

We hebben in het zonnetje al "loungend" afgesloten met de frisdrank die de opperhoofden André en Sander hadden meegebracht.

Laten we proberen om kort na de competitie dus in juni vóór de meesten op vakantie gaan nogmaals een parkproject te organiseren.

Wij hopen dan ook weer Bas Hagen te mogen begroeten die zo ijverig aan het laatste bestratings project heeft meegewerkt.

De foto's geven een sfeer impressie zoals Erik die heeft vastgelegd.

Met dank en hartelijke groeten,

Ruud namens parkcommissie

« Terug

» Nieuws archief